Endüstriyel Tasarım Bölümü, Çilek Mobilya ve Erhun Metal Firmalarına Teknik Gezi Gerçekleştirdi.
27.06.2024

04.06.2024 tarihinde Endüstriyel Tasarım Bölümü, Malzeme ve Üretim Teknikleri 2 dersi kapsamında, ders yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Yavuz önderliğinde birinci sınıf öğrencileri ile Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan Çilek Mobilya ve Erhun Metal firmalarına teknik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında Çilek Mobilya'yı gezen öğrenciler mobilya sektörü hakkında bilgilendirilirken, firmanın hazırlanış olduğu seminere katılarak tasarım süreçlerinin işleyişine dair bilgi sahibi oldular. Sonrasında Erhun Metal Firmasını gezen öğrenciler ülkemizde üretilen ve henüz konsept aşamasında olan “Amperino” isimli elektrikli aracın yapım aşamalarını gözlemleyerek test sürecini deneyimleme fırsatı buldular.