Endüstriyel Tasarım Bölümü, Ankara Etnografya ve Rahmi M. Koç Müze gezisi gerçekleştirdi.
5.06.2024

Endüstriyel Tasarım Bölümü, Tasarım Tarihi ve Kültürü ll dersi kapsamında Ankara Etnografya ve Rahmi M. Koç Müze gezisi gerçekleştirdi.

Endüstriyel Tasarım Bölümü Tasarım Tarihi ve Kültürü II dersi kapsamında, ders yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Hatice S. Kesdi ve ikinci sınıf öğrencileri, 28 Mayıs 2024 tarihinde Ankara Etnografya Müzesine ve Rahmi M. Koç Müzesine gezi düzenledi. Aynı bölgede yer alan Ankara Resim-Heykel Müzesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesini de ziyaret etme fırsatı sunan gezide öğrenciler modernizm öncesi ve sonrasında yapılan eserleri inceleyerek dönemlerin maddi kültürünü, teknik ve teknolojik uygulamalarını inceleme fırsatı buldu.