Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Lisansüstü Öğrenci Karma Sergisi
18.01.2024

Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Lisansüstü Öğrenci Karma Sergisi

Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Lisansüstü Öğrenci Karma Sergisi:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Lisansüstü öğrencilerinin karma sergisi 23 Ocak 2024, Salı günü saat. 15.00’de ESOGÜ, Sanat ve Tasarım Sergi Salonu 1’de açılacaktır.

Sanat ve Tasarım Anasanat Dalı Öğretim Üyesi Doç. Bilge Kınam’ın (@bilgekinam) ‘Tasarım Stüdyo’ ve ‘Sürdürülebilir Tasarım’ ders çıktısı olarak toplumsal ve çevresel sorunlar ele alınmıştır. Lisansüstü öğrencilerimiz, sürdürülebilirlik konusunda bilinçlendirici bir kutu oyun tasarımı, küresel savaşların etkilerinin anlatıldığı kısa bir animasyon filmi, su ayak izinin tekstil üzerinden sorgulandığı bir yerleştirme, öğrencilerin el yapımı kağıtlar üreterek hazırladığı mitolojik hikayelere ve hayvan sorunlarına dayalı bir resim seçkisi, yiyeceklerin sağlığımız üzerinde etkilerinin ele alındığı bir tipografik yerleştirme ve elektronik aletlerin duygu durumunun ölçüldüğü disiplinlerarası sanat ve tasarım alanında bir seçki hazırlamıştır.

Lisansüstü Karma sergi, 23 Ocak - 6 Şubat 2024 tarihleri arasında saat 16.00'ya kadar herkesin ziyaretine açıktır.