“SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI KARMA SERGİSİ”
21.12.2023

“SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARI KARMA SERGİSİ”

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında
“Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları Karma Sergisi”
26 Ekim-20 Kasım 2023

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü ve Fakültemizin kuruluşunun 10.yılı anısına 26 Ekim-20 Kasım 2023 tarihleri arasında EBB Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda Cumhuriyetimiz 100 Yaşında isimli Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları Karma Sergisi” düzenlendi. Küratörlüğünü Görsel Sanatlar Bölüm Başkanı Prof. F. Deniz Korkmaz’ın üstlendiği sergi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Görsel Sanatlar Bölümü ve Endüstriyel Tasarımı Bölümü öğretim elemanlarının kendi üretim alanları ile gerçekleştirdikleri 108 adet özgün ve nitelikli eserden meydana geldi. Serginin açılışına Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, çok sayıda davetli konuk, sanatsever ve öğrenci katıldı.