100-10-1: ESOGÜ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANI VE ÖĞRENCİ SERGİSİ
19.12.2023

100-10-1: ESOGÜ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANI VE ÖĞRENCİ SERGİSİ

Cumhuriyetimizin 100. yılı, Sanat ve Tasarım Fakültesinin 10. yılı ve Endüstriyel Tasarım Bölümünün 1. yılına özel Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü tarafından “100-10-1: Öğretim Elemanı ve Öğrenci Sergisi” düzenlendi. Sergini açılışı 23 Ekim 2023 tarihinde Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Kamil ÇOLAK tarafından yapıldı.

Bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra farklı üniversitelerin Endüstriyel Tasarım Bölümlerinden ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fakültelerinden akademisyenlerin katıldığı serginin açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı. Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin Temel Tasarım I ve II, Maket Yapımı ve Endüstriyel Tasarım Stüdyosu I dersleri kapsamında yaptıkları çalışmalar sergide yer aldı. Hafta boyunca yoğun ilgi gören sergide öğretim elemanları Hatice Server Kesdi, Cemil Yavuz ve Nimet Başar Kesdi’nin yaptığı çalışmalar da sergi de yer aldı. Bölümün sergisi olarak da büyük taşıyan sergide öğretim elemanlarının ve öğrencilerin yaptığı işler ilgi topladı.