SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
19.12.2023

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 14.12.2023 tarihinde fakülte ortak konferans salonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Kamil ÇOLAK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Demiral ve Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısı, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şirin ŞENGEL’in sunumuyla başladı. Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin merkez yerleşkeye taşınma ve yerleşme süreçleri ile fiziki mekanlarda gelinen son durum, fakülte yönetimi, akademik ve idari personelin güncel verileri, lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim süreçleri, Erasmus hareketliliği, dekanlık, akademik personel ve öğrenci bağlamında gerçekleştirilen etkinlikler, elde edilen başarılar ve gelecekte planlanan etkinlikler, fakülte bünyesinde açılan öğrenci kulüpleri ve faaliyetleri,  sunumun içeriğini oluşturan ana başlıklar oldu. Sunumun son başlığı olan öneriler ve değerlendirme bölümü, Rektörümüz Prof. Dr. Kamil ÇOLAK tarafından gerçekleştirildi.  Değerlendirmesine konuşmasında Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin merkez yerleşkeye taşınma süreci ve son durumuna yönelik bilgi veren Rektörümüz, akademik faaliyetlerin üniversite, fakülte ve akademisyen bağlamındaki öneminden bahsederek değerlendirmesine devam etti. Değerlendirme, Sanat ve Tasarım Fakültesi akademik personelinin görüş ve önerilerini alarak son buldu. Akademik Kurul Toplantısının ardından Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisinde bağımlılık konulu ve 2022 yılında gerçekleştirilen “Hayata Bağlı Ol” Afiş Yarışmasında sergilemeye değer görülen öğrencilerimizin afişlerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.