ESOGÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrenci Eserlerinden Oluşan Yolculuk Sergisi Açıldı
4.05.2019

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi lisans ve lisansüstü öğrencilerinin karma eserlerinden oluşan “Yolculuk” temalı sergisi, Ankara Port Art Sanat Galerisinde 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü açıldı.

Sergi açılışı, ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çabuk, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Düriye Kozlu İsmailoğlu, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcıları, Öğretim Elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Düriye Kozlu İsmailoğlu’nun açılış konuşması ardından, sanatseverler öğrenci eserlerini izlemeye davet edildi.

Serginin düzenlenmesi Öğr. Gör. Parvin Ghorbanzadeh Dizaji tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca, sergi açılışı için Ankara giden Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencileri Öğr. Gör. Latif Koşu ve Arş. Gör. Şeyma Nalan Ekice refakatinde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilmiştir.

“Yolculuk” temalı ESOGÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrenci sergisi 31 Mayıs tarihine kadar sanatseverlerle buluşacaktır.