TR | EN
Sanat ve Tasarım Fakültesinde “Modüler Bir Sergi Tasarımı” Semineri Gerçekleştirildi
13.03.2019
Öne çıkan görsel

Yarışma sergisinin fikir ve düzenlenme aşamalarının anlatıldığı seminer gerçekleştirildi.

35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi kapsamında, serginin Küratörleri Dr. Öğr. Üyesi Umut Südüak ve Dr. Öğr. Üyesi Başak Ürkmez tarafından yarışma sergisinin fikir ve düzenlenme aşamalarını anlattıkları seminer gerçekleştirildi.

Seminer, Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, serginin Küratörleri ve aynı zamanda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Umut Südüak, Dr. Öğr. Üyesi Başak Ürkmez, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Düriye Kozlu İsmailoğlu, Fakülte Öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla Sanat ve Tasarım Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Program, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Düriye Kozlu İsmailoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başladı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Umut Südüak, Dr. Öğr. Üyesi Başak Ürkmez’in sunuşlarıyla devam etti.

Seminerin ardından Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı, yaptığı konuşmada karikatürün fikirlerin ifade edilmesinde etkili bir yöntem olduğunu vurgulayarak, Aydın Doğan Vakfı olarak karikatür, illüstrasyon gibi farklı uygulama alanlarına desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Düriye Kozlu İsmailoğlu, katılımcılara Teşekkür Belgelerini ve hediyelerini takdim etti.