Resim Atölye Ziyareti
13.12.2018
Öne çıkan görsel

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Tasarım Bölümü öğrencileri, Resim III Atölye dersi kapsamında ders hocası Öğr. Gör. Parvin Ghorbanzadeh Dizaji eşliğinde Eskişehir’de yaşayan çok değerli sanatçımız olan “Raşit Altun’un” resim atölye ziyareti düzenledi.

Bu ziyaret kapsamında öğrenciler, çağdaş ressam Raşit Altun’un çeşitli dönemlerde ürettiği sanat eserlerini somut bir şekilde yakından inceleme şansları olmuştur. Ayrıca sanatçımız bu sıcak karşılamada sanat felsefesini, eserlerinin üretiminde kullandığı tekniklerini ve ayrıca bir sanatçı olarak hayatında tecrübe ettiği düşüşleri, çıkışları, aldığı ödülleri ve çok değerli anılarını samimi bir şekilde öğrencilerimizle paylaştılar.