Ankara Sanat Galeri Gezisi
27.12.2018

27.12.20018 tarihinde gerçekleştirilen sanat gezileri

27.12.2018 tarihinde Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat ve Tasarım Bölümü öğrencileri, Resim ve Desen Atölye dersi kapsamında ders hocası Öğr. Gör. Parvin Ghorbanzadeh Dizaji eşliğinde Ankara’da Cer Modern, Port Art Galeri sanat galeri ve Müzesi ve bir kaç önemli Sanat Galerilerine sanat gezisi düzenledi.

Gezi kapsamında öğrenciler, Soyut Galeri, Arda ve Valör Sanat Galerilerini gezmiş olup ayrıca Cer Modern’de ünlü ressam ‘‘Eren Eyüboğlu –Life&Works’’ adlı Sergisi, Meksikalı Heykeltıraş Jorge Marin’in “Varlığın Yeniden İnşası” Adlı Sergi ve Aylın Örek Retrospektifi- Resim Sergisini ziyaret edip dolu dolu bir sanat günü yaşama şansını elde etmişler. Gezinin devamında Port Art galeri ve Müzesinin sahibi Ahmet Şahin’in misafirperver karşılamasıyla çok değerli sanat müzesini de yakından gezme şansları olup, böylece yüzlerce eski ve çağdaş yerli ve yabancı sanatçıların değerli sanat eserlerini yakından incelemiş oldular.