“Milli Mücadelenin 100. Yılı” Sergisi Açıldı.
27.05.2019
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin, “Milli Mücadelenin 100. Yılı” anısına tasarladıkları afişlerden oluşan sergi 27 Mayıs 2019‘da Espark AVM’de açıldı. Serginin açılışı ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çabuk ile Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlatmış olduğu milli mücadele sürecinin önemini hatırlatmak, yaşatmak ve bu tarihe ilişkin kalıcı eserler üretmek amacıyla Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri “Milli Mücadelenin 100.Yılı” konulu afişler tasarlamışlardır. Sergide, bu afişler arasından seçilen 50x70 boyutunda 32 adet afiş tasarımı yer almaktadır. Sergi Espark AVM’de 31 Mayıs tarihine kadar izlenebilir.